Αξιοποίηση του μικροβιώματος της Κονσερβολιάς Αμφίσσης για την παραγωγή βιολειτουργικής επιτραπέζιας ελιάς Αξιοποίηση του μικροβιώματος της Κονσερβολιάς Αμφίσσης για την παραγωγή βιολειτουργικής επιτραπέζιας ελιάςRead More
Εισαγωγή καινοτόμων τεχνολογιών Ευφυούς Γεωργίας στην ελαιοκαλλιέργεια Εισαγωγή καινοτόμων τεχνολογιών Ευφυούς Γεωργίας στην ελαιοκαλλιέργειαRead More
OliveUp: Αύξηση της ανταγωνιστικότητας της ελαιοκομίας της Στερεάς Ελλάδας OliveUp: Αύξηση της ανταγωνιστικότητας της ελαιοκομίας της Στερεάς ΕλλάδαςRead More
Εγκυκλοπαίδεια Ελαιοκομίας: Ένα μοναδικό εφόδιο γνώσης για τον κόσμο του προϊόντος Εγκυκλοπαίδεια Ελαιοκομίας: Ένα μοναδικό εφόδιο γνώσης για τον κόσμο του προϊόντοςRead More
Κονσερβολιά: Διάσημη για τα πλούσια οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της Κονσερβολιά: Διάσημη για τα πλούσια οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τηςRead More